Odkud je
naše maso?
Naše farmy jsou rozprostřené po celé České republice. Pracují na nich farmáři, kterým práce se zvířaty voní a dělá radost. Plně si uvědomují svou roli, proto ke zvířatům přistupují s láskou, ale i respektem ke koloběhu života.
Kudy naše maso putuje?
-
Vše začíná u půdy
Klíčem úspěšného chovu je především kvalitní krmivo. Proto nám záleží na tom, aby půda dávala ty nejlepší plodiny, které můžeme dále zpracovat a nakrmit s nimi naše zvířata.
-
Život na farmě
Prioritou je spokojený chov bez známek strádání po fyzické i psychické stránce. Zvířata jsou pod neustálým veterinárním dohledem a s laskavou péčí odborníků se těší dobrému zdraví.
-
Následuje zpracování masa
O zvířata před porážkou pečujeme s pochopením, na jatka je odvážíme tím nejšetrnějším způsobem a maso neprodleně zpracováváme. Čerstvost, hygiena a kvalita nás ženou k tomu nejrychlejšímu doručení do českých obchodů
-
Na konci je váš prodejce
Oblíbený obchod nebo řezník. Prodejce, který se o původ, kvalitu masa a spokojenost zákazníků zajímá.
Další články
Za kvalitním masem
hledejte paradox:
Čím starší, tím lepší
Na hovězí maso ze školních jídelen nejsou ty nejlepší vzpomínky. Do šťavnaté pečeně mělo daleko a tuhostí připomínalo podrážku od bot....
Kráva
nebo býk?
Není maso jako maso
Rozdíl mezi krávou a býkem je na první pohled evidentní. Rozdíl mezi masem z krávy a masem z býka už o poznání méně. Avšak házet hovězí...